Biosafety

Ondervindt u terugkerende hygiëneproblemen of ernstige besmettingen in uw productievestiging? Frequente non-conformiteiten, instabiele microbiologische trends, klachten van klanten of organoleptische problemen (geur, smaak) …. kunnen wijzen op de aanwezigheid van een biofilm op uw installaties.

Lees verder "Biosafety"

Membraanfiltratie

Wordt u regelmatig geconfronteerd met verstoppingsproblemen in uw installaties? Is uw productiviteitsgraad niet optimaal? Heeft u te maken met bacteriële besmettingen (biofilm)? Ontdek ons optimalisatieprogramma en onze oplossingen op maat van het type membraan en vervuiling.

Lees verder "Membraanfiltratie"

Sustainable Cleaning

Heeft u hulp nodig om de eisen van een kwaliteitslabel te halen of om ecologische en verantwoorde reinigingsoplossingen in te zetten? Onze experts staan klaar om u te helpen.
Wij bieden een gepersonaliseerde follow-up op basis van uw behoeften en doelstellingen.

Lees verder "Sustainable Cleaning"

Water Treatment

Ondervindt u problemen met slechte geuren, verstopping of zelfs overloopproblemen? Is afvoerbeheer een probleem in uw vestiging? De behandeling van uw afvalwater is een echt probleem dat zeker moet worden aangepakt voordat het te laat is.

Lees verder "Water Treatment"

Homedetox

Homedetox is een positieve manier van schoonmaken. Met de enzymatische producten uit het eezym-gamma kunt u uw huis efficiënt en duurzaam reinigen en tegelijkertijd uw gezondheid en die van uw kinderen beschermen.

Lees verder "Homedetox"