Processen en patenten

Patenten


Baanbrekende technologieën die het resultaat zijn van groene chemie, en die op een duurzame manier voor een performante hygiëne zorgen!

De enzymatische ecosynergie

Ecologische en zeer krachtige reinigingsformulering

Gepatenteerd: PAT-10029

De unieke synergie van Realco’s enzymatische complexen, in combinatie met hernieuwbare grondstoffen zorgt voor een uitzonderlijk doeltreffende reiniging. Enzymen verhogen de efficiëntie van reinigingsformuleringen op basis van hernieuwbare grondstoffen.

Het onzichtbare zichtbaar maken

Formulering en methode voor biofilmdetectie

Gepatenteerd: PAT-10028

Een detectiekit met kleuroplossingen en analyse-instrumenten, om de aanwezigheid van een biofilm op oppervlakken op te sporen. Een snelle visualisatie waarbij het risico op bacteriële besmetting duidelijk en nauwkeurig wordt aangegeven.

Multi-enzymatische formulering, methode voor de nauwkeurige analyse en behandeling van membraanverstoppingen

Gepatenteerd: PAT-10030

Het Performance Optimisation Programme (POP) is een complete oplossing met multi-enzymatische complexen die specifiek zijn voor verschillende soorten verstoppingen in membraanfiltratiesystemen. Het protocol en de toegepaste oplossingen maken een nauwkeurige diagnose, een hogere productiviteit en een langere levensduur van de membranen mogelijk.

Methode om de houdbaarheid van bederfelijke levensmiddelen te verlengen

Gepatenteerd: PAT-10030

Het programma ‘Biofilm Expert’ integreert een specifiek en regelmatig reinigingsprotocol op basis van enzymatische oplossingen om de microbiologische kwaliteit van eindproducten te verbeteren, en de uiterste gebruiksdatum tot 100% te verlengen.

Processen en formuleringen


Wij selecteren de doeltreffendste enzymen voor de productie van in hoge mate biologisch afbreekbare, natuurlijke, uiterst efficiënte reinigingsmiddelen.

Selectieproces voor de formulering van enzymatische complexen

Enzymen zijn de katalysator voor onze innovatie. Om een enzymatisch complex te creëren, vindt in onze laboratoria een heuse casting plaats. Ze worden geselecteerd op basis van hun doeltreffendheid in specifieke toepassingen en gebruiksomstandigheden. De beste monsters worden uitgekozen, getest en vervolgens zorgvuldig geselecteerd voordat ze in de hygiëneoplossingen worden verwerkt.

Enzymen werken synergetisch

Procedé voor de formulering van enzymatische complexen

Voor elk probleem bepalen we de meest efficiënte ‘enzymatische cocktail’ waarin verschillende enzymen synergetisch samenwerken om het organische materiaal op het te behandelen oppervlak of medium af te breken.

Proces voor enzymatische stabilisatie

Ons geheim om een betere enzymatische activiteit in onze oplossingen te verkrijgen? De stabiliteit ervan onder controle houden! Een unieke techniek stelt ons in staat om de enzymatische bestanddelen van onze formules te stabiliseren in een waterige of vaste basis.

De producten en oplossingen die het Activum-formuleringsproces gebruiken, behouden hun optimale drempelwaarde voor enzymatische activiteit tot 24 maanden.

Enzymatisch-bacteriële formulering voor waterbehandeling

Onze waterbehandelingsoplossingen zijn het resultaat van een complexe en krachtige combinatie van bacteriestammen en enzymen die geselecteerd zijn vanwege hun uitzonderlijke vermogen om organisch materiaal biologisch af te breken. De Bazylle-technologie bevat unieke bacteriestammen die niet resistent zijn tegen antibiotica, en die exclusief voor Realco worden geproduceerd.