Co-Lab


Wij zijn overtuigd van de voordelen van open innovatie, en wij werken voor onze innovatieprojecten regelmatig samen met actoren met uiteenlopende achtergronden. Samen ontwikkelen wij innovatieve hygiëneproducten, -processen en -protocollen om onze expertise in te zetten op toekomstige markten.

collaboration entre 2 personnes

SAMENWERKING

Op wetenschappelijk gebied


Op wetenschappelijk gebied
Fundamenteel onderzoek is essentieel om de kennis van onze teams te vergroten, en innovatiegebieden met een groot potentieel te identificeren. Vanwege zijn experimentele en theoretische werk is de academische wereld onmisbaar voor innovatie.

Daarom werken onze onderzoekers samen met grote onderzoekscentra met wereldfaam en tal van Belgische en internationale universiteiten.

SAMENWERKING

Op commercieel gebied


Op commercieel gebied
Omdat elke markt uniek is, met eigen specifieke kenmerken en eisen, overtreft cocreatie onze relaties met de wetenschappelijke wereld.

Realco werkt samen met zijn klanten, partners en leveranciers om de wetenschappelijke kennis met de realiteit op het terrein te verbinden. Wij onderhouden ook nauwe betrekkingen met onze concurrenten om samen te innoveren.

Een idee?

Een project waaraan we kunnen samenwerken?

Samenwerkingsverbanden

Op lange termijn groeien onze meest succesvolle en ambitieuze samenwerkingen uit tot sterke relaties. Wij hebben duurzame relaties opgebouwd en exclusieve wetenschappelijke en commerciële samenwerkingsverbanden opgezet. We werken samen met universiteiten, onderzoekscentra en wereldwijd erkende bedrijven. Deze bevoorrechte banden maken deel uit van ons erfgoed.

Technochim
Mérieux NutriSciences
eurofins
INRA
nofima
kersia
GEA
piramide
foodchain ID
celabor
luminultra