Opleidingen

Welke zijn de basisprincipes van persoonlijke hygiëne? Welk product is geschikt voor welk oppervlak en voor welke toepassing? Hoe kruisbesmetting verminderen en vermijden? Hoe Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) gebruiken?

Goed geïnformeerde en opgeleide werknemers


Om ervoor te zorgen dat uw team de juiste reflexen aanleert, plant Realco opleidingen zodra de protocollen voor enzymatische reiniging ingevoerd zijn.

Wij zorgen ook voor alle communicatie-elementen die nodig zijn om de producten correct te gebruiken.

3 personnes suivant une formation

VOOR WIE ZIJN ONZE OPLEIDINGEN BESTEMD?

Ontwikkel de vaardigheden van uw teams

Kwalificaties

Wij organiseren opleidingen voor alle hygiëneprofessionals. Van de operationele afdeling via de afdeling kwaliteits- en technische controle tot het management, elke afdeling profiteert van didactische hulpmiddelen en informatie, afgestemd op de aanwezige kennis en vaardigheden.

Niveaus

Onze modulaire cursussen bestrijken alle niveaus, van de basisprincipes van hygiëne tot specifieke problemen. Zo kunt u een programma samenstellen dat afgestemd is op de behoeften van uw personeel en uw vestiging.

Thema’s

Onze opleidingen bestrijken de voedingsmiddelensector en de sector Life Science, en behandelen verschillende thema’s zoals personeelshygiëne, voedselveiligheid, duurzame hygiëne, personeelsveiligheid, reiniging en ontsmetting …

Formats

Onze interactieve sessies worden gegeven in uiteenlopende formats (fysieke of afstandsopleidingen, webinars, praktijkworkshops, thematische workshops …) en in verschillende talen, afhankelijk van uw behoeften.

Opleidingsprogramma op maat

HEBT U EEN OPLEIDINGSBUDGET EN WENST U EEN OPLEIDING À LA CARTE?

Wij werken opleidingen uit die aangepast zijn aan uw uitdagingen en behoeften binnen een geoptimaliseerd budget.

Webinar


Kies voor een doeltreffende, toegankelijke en evolutieve leerervaring door voor een digitale opleiding te gaan. De thema’s zijn eindeloos aanpasbaar, evenals de opleidingsmogelijkheden. Resultaat? Werknemers worden op hun eigen tempo en vanaf hun eigen werkplek opgeleid, aan de hand van een gepersonaliseerd traject

Green Clean Academy

Wilt u duurzaamheid integreren in uw keuze van hygiëneoplossingen? Maar hoe kunnen we de feiten onderscheiden van ‘greenwashing’? 

 • Sleutelconcepten leren om ecologische argumenten gemakkelijk te ontcijferen.
 • De verschillende ecologische kwaliteitslabels voor reinigingsmiddelen begrijpen.
 • De juiste reflexen aanleren om uw afvalproductie te verminderen.

Food Safety Academy

Wilt u het begrip biofilm beter begrijpen en de veiligheid van uw apparatuur waarborgen? Ontdek via dit pedagogische hulpmiddel onze sessies die wetenschappelijke theorie en praktijkvoorbeelden combineren.

 • De problematiek van biofilms in de voedingsmiddelensector
 • Hoe de juiste reinigings- en ontsmettingsmiddelen kiezen
 • Hoe een besmetting vermijden na het opnieuw starten van uw activiteiten
 • Hoe de houdbaarheidsdatum van uw eindproducten verlengen
4 personnes regardant un ordinateur portable

Documentatie


Elk oppervlak is anders en vereist een heel specifieke reiniging. Het gebruik van schoonmaakmiddelen, apparatuur en reinigingsfrequenties is dus zeer variabel. Door met de professionele reinigingsoplossingen van Realco te werken, beschikt u over alle protocollen en documenten die vereist zijn voor uw vestiging.

Een onmisbare tool om in één oogopslag te bepalen welk product u moet gebruiken en hoe, voor welk oppervlak/materiaal en met welke frequentie.

Eén plan per zone

 • Koude werkplaats
 • Warme werkplaats
 • Wasserij
 • Verkoop-/assemblageruimte traiteur
 • Koelkamer
 • Droge voorraad
 • Afvallokaal/loskade

Eén fiche per product om op te hangen in uw vestiging, voor een duidelijke en snelle herinnering aan de gebruikswijze van de oplossing.

Toegankelijk via uw klantenaccount

Hulp nodig

OM UW VESTIGING TE REINIGEN?

Onze teams zullen samen met u een reinigingsprotocol opstellen dat aangepast is aan uw kantoren.