Audit, follow-up en monitoring

De kracht van Realco ligt niet alleen in het aanbieden van ‘kant-en-klare’ programma’s, maar ook in het vermogen van het bedrijf om een ruim aanbod aan aanvullende en complementaire diensten aan te bieden ter ondersteuning van uw volledige reinigingsproces.

HYGIËNEAUDIT

Een geplande en methodische controle van de toepassing en efficiëntie van uw hygiëneprocedures en -protocollen bij u ter plaatse

Voor wie is een hygiëneaudit bedoeld?


Wij voeren hygiëneaudits uit in alle sectoren waar levensmiddelen worden verwerkt (voedingsmiddelensector, grootkeukensector en horeca, kleinhandel, traiteurs, voedingsberoepen …), maar ook in vestigingen waar geneesmiddelen worden geproduceerd.

Waarvoor is een hygiëneaudit bedoeld?


Wij voeren complete audits uit waarbij rekening wordt gehouden met alle aspecten van de interne hygiëne, maar ook audits op maat die op een of meer specifieke aspecten gericht zijn:

  • Audit voor reinigingscontrole
  • Biofilmaudit
  • Audit voor membraanverstopping
  • Audit voor waterbehandelingsinstallaties

Uw hygiëneauditrapport


Na afloop van de audit ontvangt u een gedetailleerd rapport met de conformiteiten en non-conformiteiten die tijdens de hygiëneaudit werden vastgesteld. Daarbovenop krijgt u opmerkingen, foto’s en een aangepast actieplan met een beschrijving van de te nemen corrigerende maatregelen. Een essentieel hulpmiddel om u te helpen en te begeleiden bij uw streven naar voortdurende verbetering.

U WENST

Uw hygiëne te monitoren?

Onze hygiënemonitoring combineert hulpmiddelen om visuele tests uit te voeren, systemen om microbiologische analyses uit te voeren, en een gepersonaliseerde follow-up door onze teams van experts. Dit alles om uw hygiëne te meten en onder controle te houden met het oog op forse besparingen, microbiologische resultaten en een optimale milieubalans.

Doeltreffendheid

Monitoring is een onmisbare basis voor de optimalisatie en beheersing van de hygiëne in uw vestiging (operationele transparantie).

Duurzaamheid

Monitoring is een manier om tot een positieve benadering van het milieu te komen.

Preventie

Monitoring is een manier om op afwijkingen te anticiperen. U kunt zich wapenen tegen alle onaangename verrassingen en tal van uitgaven beperken.

Sensibilisering

Monitoring bevordert binnen de teams het draagvlak om de hygiëne te optimaliseren. Zo kan de productiviteit van uw techniekers worden verbeterd.

Kostenbeheer

Monitoring maakt het mogelijk om de (directe en indirecte) uitgaven voor hygiëne te evalueren en te controleren.

Opleidingsprogramma op maat

HEBT U EEN OPLEIDINGSBUDGET EN WENST U EEN OPLEIDING À LA CARTE?

Wij werken opleidingen uit die aangepast zijn aan uw uitdagingen en behoeften binnen een geoptimaliseerd budget.