Kwaliteit staat voorop!
Voor consumenten die steeds meer van dit soort bereidingen houden, is voedselveiligheid even belangrijk als de smaak en de voedingswaarde van de maaltijd.
UW VOORDELEN
PROGRAMMA’S
Ontdek onze oplossingen
Biosafety
Ondervindt u terugkerende hygiëneproblemen of ernstige besmettingen in uw productievestiging? Frequente non-conformiteiten, instabiele microbiologische trends, klachten van klanten of organoleptische problemen (geur, smaak) …. kunnen wijzen op de aanwezigheid van een biofilm op uw installaties.
Lees verder “Biosafety”Water Treatment
Ondervindt u problemen met slechte geuren, verstopping of zelfs overloopproblemen? Is afvoerbeheer een probleem in uw vestiging? De behandeling van uw afvalwater is een echt probleem dat zeker moet worden aangepakt voordat het te laat is.
Lees verder “Water Treatment”Sustainable Cleaning
Heeft u hulp nodig om de eisen van een kwaliteitslabel te halen of om ecologische en verantwoorde reinigingsoplossingen in te zetten? Onze experts staan klaar om u te helpen.
Wij bieden een gepersonaliseerde follow-up op basis van uw behoeften en doelstellingen.
PRODUCTEN
Een compleet assortiment aan professionele reinigingsmiddelen
De wetgeving vereist dat een bedrijf actief in de voedingssector, een systeem ontwikkelt om de veiligheid van de producten te garanderen en te voorkomen dat ziektekiemen het voedsel besmetten.
Ons assortiment reinigings- en ontsmettingsmiddelen voor de bereiding van kant-en-klaargerechten is gericht op zowel de dagelijkse reiniging als het onderhoud en de gerichte behandeling van open oppervlakken (apparatuur en vloeren). Met onze producten kunt u sterk aangekoekte eiwitten en vetten verwijderen (Enzyfoam®) in ruimten waar voeding wordt geproduceerd.
Met het oog op de behandeling van bacteriële besmettingen zorgt het Biorem®-assortiment voor de detectie, verwijdering en preventie van de ontwikkeling van biofilms.
DIENSTEN
Een begeleiding à la carte
Technische ondersteuning
Omdat hygiëne meer is dan alleen een schoonmaakmiddel, omvat onze aanpak het hele reinigingsproces. Bij ons staan veiligheid, doeltreffendheid, duurzaamheid en budget centraal.
Lees verder “Technische ondersteuning”Opleidingen
Het personeel informeren en bewustmaken is een fundamentele pijler op het gebied van hygiëne. Een werknemer is efficiënt en betrouwbaar als hij de hygiënevoorschriften kent, begrijpt en beheerst.
Lees verder “Opleidingen”Audit, follow-up en monitoring
Onze experts houden uw reinigingsprocessen in de gaten om uw hygiëneprocedures en productiviteit te optimaliseren.
Lees verder “Audit, follow-up en monitoring”Opgelet voor Kruisbesmetting
Tijdens de bereiding belanden bacteriën op uw handen, werkoppervlakken, apparatuur of gereedschap en uiteindelijk op het eindproduct.
Ook na de garing kan een besmetting optreden. Bijvoorbeeld als gevolg van contact met een ongepasteuriseerd levensmiddel, niet-gedesinfecteerde apparatuur of materialen, of een gebrek aan personeelshygiëne.
Het is daarom absoluut noodzakelijk om bepaalde hygiënevoorschriften in acht te nemen, om kruisbesmetting te voorkomen!