plats préparés

Kwaliteit staat voorop!

Voor consumenten die steeds meer van dit soort bereidingen houden, is voedselveiligheid even belangrijk als de smaak en de voedingswaarde van de maaltijd.

UW VOORDELEN

Hou de besmettingsrisico’s
onder controle

Handhaaf de goede kwaliteit van uw eindproducten

Hou uw budget
onder controle

Verleng de houdbaarheid
van uw eindproducten

PRODUCTEN

Een compleet assortiment aan professionele reinigingsmiddelen

De wetgeving vereist dat een bedrijf actief in de voedingssector, een systeem ontwikkelt om de veiligheid van de producten te garanderen en te voorkomen dat ziektekiemen het voedsel besmetten.

Ons assortiment reinigings- en ontsmettingsmiddelen voor de bereiding van kant-en-klaargerechten is gericht op zowel de dagelijkse reiniging als het onderhoud en de gerichte behandeling van open oppervlakken (apparatuur en vloeren). Met onze producten kunt u sterk aangekoekte eiwitten en vetten verwijderen (Enzyfoam®) in ruimten waar voeding wordt geproduceerd.

Met het oog op de behandeling van bacteriële besmettingen zorgt het Biorem®-assortiment voor de detectie, verwijdering en preventie van de ontwikkeling van biofilms.

produits biorem

Opgelet voor Kruisbesmetting

Tijdens de bereiding belanden bacteriën op uw handen, werkoppervlakken, apparatuur of gereedschap en uiteindelijk op het eindproduct.

Ook na de garing kan een besmetting optreden. Bijvoorbeeld als gevolg van contact met een ongepasteuriseerd levensmiddel, niet-gedesinfecteerde apparatuur of materialen, of een gebrek aan personeelshygiëne.

Het is daarom absoluut noodzakelijk om bepaalde hygiënevoorschriften in acht te nemen, om kruisbesmetting te voorkomen!

Contacteer onze experten