Hygiënecontrole, een zorg in elke fase van het proces

Of u nu havermelk, sojamelk, rijst en rijstproducten, plantaardig vlees, margarine, olie, ontbijtgranen, siropen of sappen of een ander alternatief voor dierlijke producten produceert, kwaliteit en voedselveiligheid zijn uw prioriteiten.

Met productieprocessen die pasteurisatie en sterilisatie omvatten, moet de plantenindustrie producten aanbieden die microbiologisch gecontroleerd zijn.

Het werken met dergelijke gevoelige producten vereist de eliminatie van bronnen van microbiologische besmetting in de installaties.

UW VOORDELEN

De voedselveiligheid optimaliseren door besmettingsrisico’s te vermijden

De organoleptische kwaliteit van levensmiddelen waarborgen en de houdbaarheid van producten verlengen

Het rendement van uw installaties verhogen en uw apparatuur beschermen

Bijkomende kosten beheersen door terugroepacties te vermijden en minder te verspillen

PRODUITS

Een compleet assortiment professionele reinigingsmiddelen


Kies uw oplossing uit ons assortiment enzymatische reinigingsmiddelen die zijn ontworpen voor het reinigen van gesloten circuits en open oppervlakken in voedselproductieruimten.

Ze verwijderen doeltreffend organische vervuiling zoals eiwitten, suikers en sterk aangekoekte vetten en helpen u de hygiëne van uw productieomgeving onder controle te houden.

Het plantaardige proces vereist een optimaal beheer van complexe verontreinigingen zoals vezels, zetmeel, suikers, …

Met onze aangepaste enzymatische cocktails kunt u deze problemen efficiënt beheren.

Batch probleem, product recall of besmetting?

Biofilm is vaak de belangrijkste oorzaak van besmetting van plantaardige producten. De meest voorkomende bacteriën zijn Bacillus sp, Microbacterium, Enterobacteriacae, Listeria, Clostridium en E-coli.

Contacteer onze experts