Hygiënecontrole, een zorg in elke fase van het proces
Of u nu havermelk, sojamelk, rijst en rijstproducten, plantaardig vlees, margarine, olie, ontbijtgranen, siropen of sappen of een ander alternatief voor dierlijke producten produceert, kwaliteit en voedselveiligheid zijn uw prioriteiten.
Met productieprocessen die pasteurisatie en sterilisatie omvatten, moet de plantenindustrie producten aanbieden die microbiologisch gecontroleerd zijn.
Het werken met dergelijke gevoelige producten vereist de eliminatie van bronnen van microbiologische besmetting in de installaties.
UW VOORDELEN
PROGRAMMA’S
Ontdek onze oplossingen
Biosafety
Ondervindt u terugkerende hygiëneproblemen of ernstige besmettingen in uw productievestiging? Frequente non-conformiteiten, instabiele microbiologische trends, klachten van klanten of organoleptische problemen (geur, smaak) …. kunnen wijzen op de aanwezigheid van een biofilm op uw installaties.
Lees verder “Biosafety”Water Treatment
Ondervindt u problemen met slechte geuren, verstopping of zelfs overloopproblemen? Is afvoerbeheer een probleem in uw vestiging? De behandeling van uw afvalwater is een echt probleem dat zeker moet worden aangepakt voordat het te laat is.
Lees verder “Water Treatment”Sustainable Cleaning
Heeft u hulp nodig om de eisen van een kwaliteitslabel te halen of om ecologische en verantwoorde reinigingsoplossingen in te zetten? Onze experts staan klaar om u te helpen.
Wij bieden een gepersonaliseerde follow-up op basis van uw behoeften en doelstellingen.
Membraanfiltratie
Wordt u regelmatig geconfronteerd met verstoppingsproblemen in uw installaties? Is uw productiviteitsgraad niet optimaal? Heeft u te maken met bacteriële besmettingen (biofilm)? Ontdek ons optimalisatieprogramma en onze oplossingen op maat van het type membraan en vervuiling.
Lees verder “Membraanfiltratie”PRODUITS
Een compleet assortiment professionele reinigingsmiddelen
Kies uw oplossing uit ons assortiment enzymatische reinigingsmiddelen die zijn ontworpen voor het reinigen van gesloten circuits en open oppervlakken in voedselproductieruimten.
Ze verwijderen doeltreffend organische vervuiling zoals eiwitten, suikers en sterk aangekoekte vetten en helpen u de hygiëne van uw productieomgeving onder controle te houden.
Het plantaardige proces vereist een optimaal beheer van complexe verontreinigingen zoals vezels, zetmeel, suikers, …
Met onze aangepaste enzymatische cocktails kunt u deze problemen efficiënt beheren.
Batch probleem, product recall of besmetting?
DIENSTEN
Een begeleiding à la carte
Technische ondersteuning
Omdat hygiëne meer is dan alleen een schoonmaakmiddel, omvat onze aanpak het hele reinigingsproces. Bij ons staan veiligheid, doeltreffendheid, duurzaamheid en budget centraal.
Lees verder “Technische ondersteuning”Opleidingen
Het personeel informeren en bewustmaken is een fundamentele pijler op het gebied van hygiëne. Een werknemer is efficiënt en betrouwbaar als hij de hygiënevoorschriften kent, begrijpt en beheerst.
Lees verder “Opleidingen”Audit, follow-up en monitoring
Onze experts houden uw reinigingsprocessen in de gaten om uw hygiëneprocedures en productiviteit te optimaliseren.
Lees verder “Audit, follow-up en monitoring”