industrie laitière

Hygiëne, een cruciale factor voor de zuivelsector

Of u nu consumptiemelk, in poedervorm of geconcentreerd, room, boter, kaas, yoghurt, melkwei, caseïne en lactose of ijs produceert, voedselveiligheid is voor u een prioriteit. Met een dergelijk breed scala aan klanten, van de grootdistributie tot de sector van de secundaire verwerking, en met een grote exportmarkt kan de zuivelsector niet anders dan producten van hoge kwaliteit aanbieden die worden ondersteund door perfect hygiënische productieprocessen.

UW VOORDELEN

De voedselveiligheid optimaliseren door besmettingsrisico’s te vermijden

De organoleptische kwaliteit van levensmiddelen waarborgen en de houdbaarheid van producten verlengen

Het rendement van uw installaties verhogen en uw apparatuur beschermen

Bijkomende kosten beheersen door terugroepacties te vermijden en minder te verspillen

PRODUCTEN

Een compleet assortiment aan professionele reinigingsmiddelen

In elk stadium van de productie ondersteunt Realco u met unieke, enzymatische oplossingen voor de reiniging van uw mengmachines, gistingstanks, pasteurs (CIP) of oppervlakken (OPC), om een kwaliteitsproductie te verkrijgen, zowel vanuit technologisch als vanuit microbiologisch oogpunt.

Als u over membraanfiltratie-installaties beschikt, helpt Realco u het rendement ervan te verhogen en de levensduur van uw apparatuur te verlengen met een compleet en aangepast productassortiment.

Met producten werken die zo vers en kwetsbaar zijn, kan gepaard gaan met aanzienlijke risico’s op microbiologische besmettingen in de installaties. Een besmetting kan leiden tot mislukte productiebatches, terugroepingen van producten of, erger nog, een op de markt gebracht besmet product.

Een biofilm is vaak de belangrijkste oorzaak van besmetting van zuivelproducten. De meest voorkomende bacteriën zijn Bacillus licheniformis, Pseudomonas fluorescens, Pseudomonas fragi en Staphylococcus aurus.bidons pour produits professionnels

TOEPASSINGEN

Onze oplossingen voor de volledige zuivelsector

industrie laitière
Ecrèmeuse
Cuve de réception de lait
(pré)Pasteurisateur
Cuve de Lait temporaire