Homepage

Enzymen voor

Biosafety

Food Industry • Food Services & Retail • Healthcare

Voedselveiligheid is een essentiële vereiste in elke fase van de productieketen. Maak kennis met een unieke, gepatenteerde methode om installaties te controleren en bacteriële besmetting te behandelen en te voorkomen.

biofilm

Enzymes pour

la filtration membranaire

Food Industry

Realco biedt een volledig assortiment producten voor elk type toestel en bevuiling. Dankzij onze begeleiding op maat kunnen industriële afnemers de prestaties van hun filters verhogen, hun reinigings-, water- en energiekosten verlagen en tegelijk de levensduur van de membranen verlengen.

Enzymes pour

Conscious Cleaning

Food Industry • Food Services & Retail • Healthcare

De biorevolutie van de hygiëne: uw hygiëne optimaliseren en tegelijk hulpbronnen vrijwaren. Het enzym vormt een eerste stap richting duurzaamheid. Onze taak bestaat erin elke beheerder te helpen bij zijn werk, om de doelstellingen die u hebt vastgesteld te bereiken.

Enzymes pour

HOMEDETOX

A la maison

Homedetox, dat is een positieve manier van schoonmaken. Met de enzymatische producten uit het eezym-gamma kunt u uw huis efficiënt en duurzaam reinigen en tegelijkertijd uw gezondheid en die van uw kinderen beschermen.

Enzymes for

Water treatment

Food Industry • Food Services & Retail • Healthcare

Het gebruik van enzymatische producten garandeert een positief effect voor het milieu dankzij de natuurlijke versnelling van de biologische afbraak van organische stoffen. Ontdek hoe onze pakketten op maat u kunnen helpen oplossingen te vinden voor al uw installaties.

Technologie

Een unieke synergie

Onze oplossingen

Voor uw sector

industrie agroalimentaire

Voedingsmiddelensector

restauration et retail

Horeca & Retail

santé

Gezondheid

a la maison

Thuis

Onze engagementen
voor duurzame hygiëne

Zero Hunger

Voedselverspilling verminderen

De enzymatische reiniging verlengt de houdbaarheid van afgewerkte producten en helpt VOEDSELAFVAL TE VERMINDEREN.

2

Good Health and Well-Being

Safety and well-being

Dankzij de neutrale pH-waarden helpen enzymatische producten de GEZONDHEID VAN DE GEBRUIKERS te vrijwaren.

3

Clean Water and Sanitation

Positieve impact op water

Waterbehandeling maakt deel uit van de geschiedenis van Realco en wij zetten ons in voor een positieve impact op het water, zowel in het kader van onze eigen activiteiten als bij onze klanten

Dankzij de natuurlijke verknipping van moleculen draagt het enzym bij tot een VOORAFGAANDE ZUIVERING VAN HET AFVALWATER.

6

Decent Work and Economic Growth

Duurzame economische groei

Dankzij onze visie en onze gezonde, organische groei kunnen wij lokale en duurzame jobs creëren.

8

Industry, Innovation and Infrastructure

Innovatie

Wij innoveren op alle fronten: van het oplossen van concrete problemen tot het ontwikkelen van baanbrekende technologieën.

Het enzym is een natuurkracht die de weg vrijmaakt voor talrijke INNOVATIES OP HET VLAK VAN HYGIËNE.

9

Climate Action

Net Zero Emission

Belgian Alliance for Climate Action

Wij verbinden ons ertoe onze koolstofemissies drastisch te verminderen om tegen 2050 uitstootvrij te zijn.

13

Life Below Water

Beschermen

Wij hanteren strengere normen dan de huidige milieuvoorschriften. We volgen een strikt kader voor de samenstelling en de biologis Het enzym vermindert de ECOTOXICITEIT van onze reinigingsformules en beschermt het aquatische leven.

14

Life on Land

Onze hulpbronnen vrijwaren

Onze formules worden bedacht en uitgewerkt om te voldoen aan de vereisten van diverse labels en zo de biodiversiteit te vrijwaren.

15

Partnerships for the Goals

Co-Lab

Wij werken op tal van vlakken samen, zowel binnen als buiten het bedrijf, om onze verschillende innovatieprojecten tot een goed einde te brengen.

17
chefs dans une cuisine
Laetitia Paquignon – Verantwoordelijke voor de vaat in de centrale keuken van de ziekenhuizen van Amboise en Château Renault

Vroeger gebruikten we een sterk bijtend product op basis van soda. De producten van Realco hebben mijn werk veel aangenamer gemaakt: ik heb niet langer de huidproblemen die ik vroeger had.

industrie laitière
Klant uit de zuivelsector

Het was mijn bedoeling om de productietijden te verlengen en zo de eiwitopbrengst te behouden en de wastijd te verkorten. Uit de filtratieaudit van Realco bleken duidelijke tekenen van de aanwezigheid van vetten die de productiviteit verlaagden. Ik heb mijn protocollen veranderd met hoogwaardig geformuleerde producten en bereikte daardoor bovengemiddelde waterdebieten.

papa faisant la vaisselle avec ses enfants
Marianne E. – eezym-klant

Hallo, ik stuur u dit bericht om u te bedanken voor de kwaliteit van uw eezym-producten. Ze hebben zonder overdrijven mijn leven veranderd. Ik bespaar enorm veel tijd en mijn vloeren hebben er nog nooit (maar echt nog nooit) zo goed uitgezien. Kortom ik ben een grote fan en ik bazuin het overal rond (of mensen dat nu leuk vinden of niet). Ik heb tot nu toe de allesreiniger gebruikt en ik heb zojuist de afwasspray gekocht. Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan.

Slagerij Sam & Evelien

Wij gebruiken de producten van Realco sinds november 2021 en wij zijn nu al heel tevreden over de resultaten! Met onze vorige producten hadden we overal vlekken op en zat er een soort film op onze installaties. Sinds we de producten van Realco gebruiken, is die film verdwenen. We kunnen veel gemakkelijker schoonmaken, vuil kleeft niet meer en de voegen van de vloeren hebben opnieuw hun oorspronkelijke kleur

industrie agro-alimentaire
Témoignage d'un client du secteur de la viande

Toen we nog traditionele reinigingsmiddelen gebruikten, was de houdbaarheid van onze verse hamburgers vrij beperkt. Dankzij de enzymatische behandelingen van Realco is de houdbaarheid verlengd van 11 tot 23 dagen! Daardoor konden we de bevoorradingsketen optimaliseren en de voedselverspilling verminderen.

Wilt u er meer over weten?