ligne de production brasserie

UW VOORDELEN

Waarom met enzymen reinigen?

De coherentie en organoleptische kwaliteit van uw producten handhaven om uw merk te beschermen

Uw brouwinstallaties en -apparatuur beschermen tegen besmettingsrisico’s

Veilig schoonmaken

Aan de eisen van een ecologisch kwaliteitslabel voldoen

PRODUCTEN

ENZYBREW

ENZYBREW 10 is een tri-enzymatisch mengsel voor de dagelijkse reiniging van de apparatuur in uw brouwerij. Deze unieke oplossing verwijdert alle organische residuen die tijdens de bierproductie aangekoekt zijn: plantenvezels (hop, drafresiduen), zetmeel, gekarameliseerde suikers … Ideaal voor de reiniging van filtratieplaten, platenkoelers en kook-, gistings- en rijpingstanks.

Met het oog op de behandeling van bacteriële besmetting zorgt het Biorem®-assortiment voor de detectie, verwijdering en preventie van de ontwikkeling van biofilms.

produit enzybrew

TOEPASSING

Te gebruiken op uw volledige productielijn

industrie de la bière
Platenkoeler
Bottellijn
Gistingstank
Bewaartank
Maishtank
Filtratietank
Kooktank
Whirlpool

De platenkoeler is voor mij de ultieme test. De resultaten die met Enzybrew 10 werden behaald, lagen ver boven mijn verwachtingen. Ik ben onmiddellijk gestopt met loog te gebruiken voor de schoonmaak!


Stéphane Vlaminck • Brasserie du Renard (Belgique)

bactéries dans les brasseries

WIST U DAT?

de meeste bederfveroorzakende bierbacteriën zijn biofilmvormend

Lactobacillus, Pediococcus, Pectinatus, Zymomonas, Megasphaera, … kunnen een biofilm ontwikkelen op diverse apparaten (wortkoeler, gistingstanks, rijpingstanks, …) en leiden tot ernstige besmettingen van het bier: smaakfouten, pH- en gistingsproblemen, terugroepingen, …

Bederf van bier

HOE DE ONTWIKKELING VAN EEN BIOFILM VOORKOMEN?

Stel een preventieplan op voor een optimale gezondheidsbescherming. Een efficiënte methode waarbij gepatenteerde formules worden toegepast om de biofilm op te lossen.