PROGRAMMA’S
Ontdek onze oplossingen
Sustainable Cleaning
Heeft u hulp nodig om de eisen van een kwaliteitslabel te halen of om ecologische en verantwoorde reinigingsoplossingen in te zetten? Onze experts staan klaar om u te helpen.
Wij bieden een gepersonaliseerde follow-up op basis van uw behoeften en doelstellingen.
Water Treatment
Ondervindt u problemen met slechte geuren, verstopping of zelfs overloopproblemen? Is afvoerbeheer een probleem in uw vestiging? De behandeling van uw afvalwater is een echt probleem dat zeker moet worden aangepakt voordat het te laat is.
Lees verder “Water Treatment”Biosafety
Ondervindt u terugkerende hygiëneproblemen of ernstige besmettingen in uw productievestiging? Frequente non-conformiteiten, instabiele microbiologische trends, klachten van klanten of organoleptische problemen (geur, smaak) …. kunnen wijzen op de aanwezigheid van een biofilm op uw installaties.
Lees verder “Biosafety”PRODUCTEN
ENZYBREW
ENZYBREW 10 is een tri-enzymatisch mengsel voor de dagelijkse reiniging van de apparatuur in uw brouwerij. Deze unieke oplossing verwijdert alle organische residuen die tijdens de bierproductie aangekoekt zijn: plantenvezels (hop, drafresiduen), zetmeel, gekarameliseerde suikers … Ideaal voor de reiniging van filtratieplaten, platenkoelers en kook-, gistings- en rijpingstanks.
Met het oog op de behandeling van bacteriële besmetting zorgt het Biorem®-assortiment voor de detectie, verwijdering en preventie van de ontwikkeling van biofilms.
TOEPASSING
Te gebruiken op uw volledige productielijn
De platenkoeler is voor mij de ultieme test. De resultaten die met Enzybrew 10 werden behaald, lagen ver boven mijn verwachtingen. Ik ben onmiddellijk gestopt met loog te gebruiken voor de schoonmaak!
Stéphane Vlaminck • Brasserie du Renard (Belgique)
DIENSTEN
Een begeleiding à la carte
Audit, follow-up en monitoring
Onze experts houden uw reinigingsprocessen in de gaten om uw hygiëneprocedures en productiviteit te optimaliseren.
Lees verder “Audit, follow-up en monitoring”Opleidingen
Het personeel informeren en bewustmaken is een fundamentele pijler op het gebied van hygiëne. Een werknemer is efficiënt en betrouwbaar als hij de hygiënevoorschriften kent, begrijpt en beheerst.
Lees verder “Opleidingen”WIST U DAT?
de meeste bederfveroorzakende bierbacteriën zijn
Lactobacillus, Pediococcus, Pectinatus, Zymomonas, Megasphaera, … kunnen een biofilm ontwikkelen op diverse apparaten (wortkoeler, gistingstanks, rijpingstanks, …) en leiden tot ernstige besmettingen van het bier: smaakfouten, pH- en gistingsproblemen, terugroepingen, …