Beleid

PIJLER 1

Onderzoek en ontwikkeling


Meer dan 100 m² bestemd voor innovatie. Geavanceerde apparatuur en een dynamisch team dat werkt rond onderzoek, formulering en kwaliteitscontrole.

Onze wetenschappers zijn gespecialiseerd in de gebieden chemie, bio-engineering, milieuwetenschappen en microbiologie. Een kostbare complementariteit van expertise die Realco in staat stelt om te innoveren in uiteenlopende activiteitssectoren.

Vaardigheden en methoden:

 • Formulering op basis van enzymatische en probiotische verbindingen van biologische oorsprong
  • Enzymologie 
  • Microbiologie
  • Chemische en fysisch-chemische spectrumanalyse
 • Regelgeving en certificatie
 • Industrieel onderzoek
  • Biofilmexpertise
  • Membraanfiltratie-expertise
  • Ecodesignexpertise (verpakking, biologische afbreekbaarheid …)
Femme qui manipule des fioles de produits dans un laboratoire

PIJLER 2

Technische expertise


Naast de ontwikkeling van nieuwe formuleringen is onze afdeling voor technische expertise voortdurend op zoek naar nieuwe methoden, innovatieve protocollen en apparatuur om het gebruik van Realco-oplossingen te optimaliseren.

Wij beschikken over praktijkwetenschappers en gespecialiseerde techniekers die paraat staan om het laboratorium uit te dagen. Hun rol: de theorie in de praktijk brengen om onze formuleringen te testen, te analyseren, te optimaliseren en te valideren.

Onze experts werken samen met onze commerciële diensten opdat onze oplossingen en uw behoeften en doelstellingen in overeenstemming en op elkaar afgestemd zijn.

Ze staan ook in voor onze technologische monitoring door de laatste informatie uit de praktijk door te geven, zoals nieuwe problemen waarmee onze klanten worden geconfronteerd. Hun fundamenteel onderzoek is essentieel voor onze afdeling innovatie en versterkt de doeltreffendheid en duurzaamheid van onze formules.

SDG numéro 9: industry, innovation and infrastructure

PIJLER 3

Business Development


De afdeling marketing en verkoop coördineert alle activiteiten en fungeert als katalysator voor het innovatieproces. Nieuwe groeihefbomen vinden door de analyse van markttrends en de behoeften van prospects of bestaande klanten. De doelstellingen vaststellen en een strategie bepalen door alle gegevens te evalueren. Om ten slotte een actieplan op korte en lange termijn op te stellen en uit te voeren, en erop toe te zien dat het correct wordt gevolgd.

Meer weten over ons onderzoek