Cuisiniers avec des masques

UW VOORDELEN

Ontdek hoe efficiënt enzymen zijn

Bent u een manager in de restauratiesector? Wij ondersteunen u bij de uitdagingen die uw dagelijkse praktijk uitmaken.

Het welzijn van uw operatoren verbeteren met snelle, eenvoudige en veilige oplossingen

De voedselveiligheid in uw keukens verzekeren

Uw budget onder controle houden

Grootkeukens, efficiëntie en duurzaamheid met elkaar in overeenstemming brengen

De HACCP-normen naleven en de hygiënecontroles beheersen

PRODUCTEN

Een compleet assortiment aan professionele reinigingsmiddelen voor grootkeukens


Kies uit onze milieuvriendelijke reinigingsoplossingen die afgestemd zijn op de professionele reiniging van schoolrefters, rusthuizen, ziekenhuizen en andere omgevingen waar mensen worden ontvangen. Bereid uw maaltijden in optimale hygiënische omstandigheden dankzij een natuurlijke, veilige en doeltreffende reiniging.

Met het oog op de behandeling van bacteriële besmettingen zorgt het Biorem®-assortiment voor de detectie, verwijdering en preventie van de ontwikkeling van biofilms.

Een vraag?

HULP, ADVIES OF ANTWOORDEN NODIG VOOR DE REINIGING VAN UW COLLECTIEVE KEUKEN

Onze teams zullen samen met u een reinigingsprotocol opstellen dat aangepast is aan uw ruimten

Grootkeukens, efficiëntie en duurzaamheid met elkaar in overeenstemming brengen

Collectieve keukens hebben een bijzondere voorliefde voor duurzame restauratie en dat is geen toeval. Grootkeukens bereiken een breed publiek en bieden een ideaal kader om onze consumptie te bespreken en in vraag te stellen. Of u nu uit de openbare of de particuliere sector komt, u hebt een dubbele hefboom in handen om te sensibiliseren en een voorbeelfunctie te vervullen op het vlak van duurzame ontwikkeling..

Wilt u deel uitmaken van deze grootschalige internationale beweging en op uw niveau bijdragen aan de ontwikkeling van het systeem?

Uw grootkeuken bij een project van duurzame ontwikkeling betrekken is een hele uitdaging. Wij zijn ons daar terdege van bewust en willen u ondersteunen bij uw overgang naar een duurzamere hygiëne.

UW DOELSTELLING 

kwaliteitsmaaltijden aanbieden

ONZE MISSIE

de voedselveiligheid ervan waarborgen

De gezondheidsrisico’s in uw keuken onder controle houden


Uw inrichting ontvangt dagelijks een grote stroom mensen. Plaatsen met veel interactie en sociale contacten, zijn een vector voor de ontwikkeling en het risico op uitwisseling van ziekteverwekkers.

Naast het schoon en aangenaam houden van de ruimten is de bescherming van de gezondheid van iedereen een topprioriteit. Des te meer waakzaamheid is geboden wanneer het om kwetsbare personen gaat: patiënten, kinderen, ouderen … Een grootkeuken vereist daarom strenge en specifieke hygiënemaatregelen aangepast aan elke sector.

Uw budget onder controle


Gelden er strenge beperkingen voor uw hygiënebudget?

Wij stemmen onze aanbevelingen af op uw financiële middelen, door buiten de prijs van het product met alle kosten rekening te houden. Aangepaste en goed gedoseerde formules, goed opgeleid personeel en een regelmatige follow-up van de doseersystemen maken een groot verschil voor uw uitgaven. Realco respecteert gegarandeerd uw budget en verbindt zich er contractueel toe de vastgelegde doelstellingen na te komen.