UW VOORDELEN
Ontdek hoe efficiënt enzymen zijn
Bent u een manager in de restauratiesector? Wij ondersteunen u bij de uitdagingen die uw dagelijkse praktijk uitmaken.
PROGRAMMA’S
Ontdek onze oplossingen
Sustainable Cleaning
Heeft u hulp nodig om de eisen van een kwaliteitslabel te halen of om ecologische en verantwoorde reinigingsoplossingen in te zetten? Onze experts staan klaar om u te helpen.
Wij bieden een gepersonaliseerde follow-up op basis van uw behoeften en doelstellingen.
Biosafety
Ondervindt u terugkerende hygiëneproblemen of ernstige besmettingen in uw productievestiging? Frequente non-conformiteiten, instabiele microbiologische trends, klachten van klanten of organoleptische problemen (geur, smaak) …. kunnen wijzen op de aanwezigheid van een biofilm op uw installaties.
Lees verder “Biosafety”Water Treatment
Ondervindt u problemen met slechte geuren, verstopping of zelfs overloopproblemen? Is afvoerbeheer een probleem in uw vestiging? De behandeling van uw afvalwater is een echt probleem dat zeker moet worden aangepakt voordat het te laat is.
Lees verder “Water Treatment”PRODUCTEN
Een compleet assortiment aan professionele reinigingsmiddelen voor grootkeukens
Kies uit onze milieuvriendelijke reinigingsoplossingen die afgestemd zijn op de professionele reiniging van schoolrefters, rusthuizen, ziekenhuizen en andere omgevingen waar mensen worden ontvangen. Bereid uw maaltijden in optimale hygiënische omstandigheden dankzij een natuurlijke, veilige en doeltreffende reiniging.
Met het oog op de behandeling van bacteriële besmettingen zorgt het Biorem®-assortiment voor de detectie, verwijdering en preventie van de ontwikkeling van biofilms.
Een vraag?
HULP, ADVIES OF ANTWOORDEN NODIG VOOR DE REINIGING VAN UW COLLECTIEVE KEUKEN
DIENSTEN
Ondersteuning à la carte
Technische ondersteuning
Omdat hygiëne meer is dan alleen een schoonmaakmiddel, omvat onze aanpak het hele reinigingsproces. Bij ons staan veiligheid, doeltreffendheid, duurzaamheid en budget centraal.
Lees verder “Technische ondersteuning”Opleidingen
Het personeel informeren en bewustmaken is een fundamentele pijler op het gebied van hygiëne. Een werknemer is efficiënt en betrouwbaar als hij de hygiënevoorschriften kent, begrijpt en beheerst.
Lees verder “Opleidingen”Audit, follow-up en monitoring
Onze experts houden uw reinigingsprocessen in de gaten om uw hygiëneprocedures en productiviteit te optimaliseren.
Lees verder “Audit, follow-up en monitoring”U wilt een radijs behalen
UW DOELSTELLING
kwaliteitsmaaltijden aanbieden
ONZE MISSIE
De gezondheidsrisico’s in uw keuken onder controle houden
Uw inrichting ontvangt dagelijks een grote stroom mensen. Plaatsen met veel interactie en sociale contacten, zijn een vector voor de ontwikkeling en het risico op uitwisseling van ziekteverwekkers.
Naast het schoon en aangenaam houden van de ruimten is de bescherming van de gezondheid van iedereen een topprioriteit. Des te meer waakzaamheid is geboden wanneer het om kwetsbare personen gaat: patiënten, kinderen, ouderen … Een grootkeuken vereist daarom strenge en specifieke hygiënemaatregelen aangepast aan elke sector.
Gelden er strenge beperkingen voor uw hygiënebudget?
Wij stemmen onze aanbevelingen af op uw financiële middelen, door buiten de prijs van het product met alle kosten rekening te houden. Aangepaste en goed gedoseerde formules, goed opgeleid personeel en een regelmatige follow-up van de doseersystemen maken een groot verschil voor uw uitgaven. Realco respecteert gegarandeerd uw budget en verbindt zich er contractueel toe de vastgelegde doelstellingen na te komen.