Technische ondersteuning

UITRUSTING

Een adequaat doseersysteem


Een nauwkeurige dosering van uw oplossingen zorgt voor een optimale efficiëntie van uw producten tegen een gecontroleerde kostprijs. Profiteer van een praktische en zuinige dosering dankzij compacte, robuuste en veelzijdige systemen.

Ons uitrustingsassortiment omvat een ruim aanbod aan manuele en geautomatiseerde doseersystemen. Maak uw keuze!

Geautomatiseerde installaties met producten achter slot en grendel voor een optimale veiligheid en een gecontroleerd verbruik. Geen risico op misbruik of verspilling.

Manuele doseringssystemen, aangepast aan uw behoeften op het terrein en uw budget. Manuele doseringssystemen, aangepast aan uw behoeften op het terrein en uw budget.

Mobiele en ergonomische dispensers voor vaak gebruikte, ‘all-terrain’ hygiëneproducten. Navulbare verstuivers voor aan te lengen of gebruiksklare oplossingen, ontsmettingspalen enz.

Pompe doseuse Realco

DIENSTEN

Technisch onderhoud


Alle installaties, van welke aard ook, zorgen voor onnodig verbruik dat kan worden vermeden en opgespoord door middel van een regelmatig technisch onderhoud. Ons team van techniekers controleert de afvoeren, ontkalkt de sproeiers en verifieert de concentraties (of past ze aan).

Geef uw doseersystemen en andere installaties 4 keer per jaar een onderhoud.

WATERBEHANDELING

Forfaitair pakket


Kies het forfait dat het best past bij uw activiteiten en afvalwaterlozingen. Wij stemmen de formule af op uw behoeften

  • Frequentie waarmee de technieker langskomt
  • Aanvulling van producten
  • Plaatsing van apparatuur
  • Hulp bij defecten