Plantaardig

Hygiëne is in de plantaardige sector van cruciaal belang om de verspreiding van bacteriën te voorkomen, de voedselveiligheid te waarborgen en de gezondheid van de consument te beschermen.

Lees verder "Plantaardig"

Kant-en-klaargerechten

Het is een constante uitdaging om tijdens uw volledige productieproces een onberispelijke hygiëne te handhaven. Met ons assortiment enzymatische producten helpen wij u bij uw dagelijkse hygiëne-uitdagingen en zorgen wij voor een voorbeeldig niveau van voedselveiligheid.

Lees verder "Kant-en-klaargerechten"

Bier

Schoonmaken is van fundamenteel belang bij de exploitatie van uw brouwerij. Het is ook een essentiële parameter voor een optimale ontsmetting. Een efficiënte en een aangepaste reinigingsoplossing is van doorslaggevend belang voor de productie, telkens weer, van kwaliteitsbier.

Lees verder "Bier"

Vlees en vis

De verwerking van vlees en vis vereist de hoogste mate van hygiëne in elke fase van de productieketen. Met enzymen hebt u alle besmettingsrisico’s onder controle, om de voedselveiligheid te garanderen en uw producten vers te houden.

Lees verder "Vlees en vis"
industrie agro-alimentaire
chefs dans une cuisine
Laetitia Paquignon – Verantwoordelijke voor de vaat in de centrale keuken van de ziekenhuizen van Amboise en Château Renault

Vroeger gebruikten we een sterk bijtend product op basis van soda. De producten van Realco hebben mijn werk veel aangenamer gemaakt: ik heb niet langer de huidproblemen die ik vroeger had.

industrie laitière
Klant uit de zuivelsector

Het was mijn bedoeling om de productietijden te verlengen en zo de eiwitopbrengst te behouden en de wastijd te verkorten. Uit de filtratieaudit van Realco bleken duidelijke tekenen van de aanwezigheid van vetten die de productiviteit verlaagden. Ik heb mijn protocollen veranderd met hoogwaardig geformuleerde producten en bereikte daardoor bovengemiddelde waterdebieten.

papa faisant la vaisselle avec ses enfants
Marianne E. – eezym-klant

Hallo, ik stuur u dit bericht om u te bedanken voor de kwaliteit van uw eezym-producten. Ze hebben zonder overdrijven mijn leven veranderd. Ik bespaar enorm veel tijd en mijn vloeren hebben er nog nooit (maar echt nog nooit) zo goed uitgezien. Kortom ik ben een grote fan en ik bazuin het overal rond (of mensen dat nu leuk vinden of niet). Ik heb tot nu toe de allesreiniger gebruikt en ik heb zojuist de afwasspray gekocht. Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan.

Slagerij Sam & Evelien

Wij gebruiken de producten van Realco sinds november 2021 en wij zijn nu al heel tevreden over de resultaten! Met onze vorige producten hadden we overal vlekken op en zat er een soort film op onze installaties. Sinds we de producten van Realco gebruiken, is die film verdwenen. We kunnen veel gemakkelijker schoonmaken, vuil kleeft niet meer en de voegen van de vloeren hebben opnieuw hun oorspronkelijke kleur

industrie agro-alimentaire
Témoignage d'un client du secteur de la viande

Toen we nog traditionele reinigingsmiddelen gebruikten, was de houdbaarheid van onze verse hamburgers vrij beperkt. Dankzij de enzymatische behandelingen van Realco is de houdbaarheid verlengd van 11 tot 23 dagen! Daardoor konden we de bevoorradingsketen optimaliseren en de voedselverspilling verminderen.

En savoir plus pour votre secteur d’activité