Realco - Corporate News - New Board members

Nieuwe leden verwelkomen in de Raad van Bestuur van Realco

Spannende nieuwe toevoegingen aan ons leiderschapsteam

We zijn verheugd om twee nieuwe leden voor onze raad van bestuur aan te kondigen: Aline Le Clef van Sodexo en Nathalie Guillaume van Danone. Hun expertise op het gebied van duurzaamheid en verantwoord ondernemen zal ons helpen onze missie om milieuvriendelijke schoonmaakoplossingen met hoge prestaties te creëren, verder te brengen.

Onze nieuwe bestuursleden

Aline Le Clef: Strategisch inzicht van Sodexo

Ten eerste brengt Aline Le Clef een rijke achtergrond mee van Sodexo, waar haar innovatieve strategieën en leiderschap voor transformatie zorgden. Haar vaardigheden op het gebied van strategie, marketing en maatschappelijk verantwoord ondernemen zullen van groot belang zijn bij het ontwikkelen van duurzame schoonmaakoplossingen.

Nathalie Guillaume: Duurzaamheidsexpertise van Danone

Nathalie Guillaume voegt zich bij ons met uitgebreide ervaring bij Danone. Ze heeft een sterke staat van dienst op het gebied van leiderschap, betrokkenheid van belanghebbenden en het integreren van duurzaamheid in bedrijfsstrategieën. Haar vermogen om impactvolle projecten en partnerschappen op te bouwen sluit goed aan bij de waarden en doelstellingen van Realco.

Erkenning van Bernard Jolly

Bovendien heeft Bernard Jolly van NOMAINVEST sinds vorig jaar waardevolle ondersteuning geboden aan Realco. Zijn bijdragen hebben bijgedragen aan het bereiken van onze doelen en we kijken uit naar zijn blijvende inbreng.

Ons bestuur versterken voor de toekomst

Al met al zal de gecombineerde ervaring en kennis van Aline en Nathalie ons bestuur versterken en Realco’s toekomstvisie ondersteunen. Hun inzichten zullen cruciaal zijn bij het navigeren door de ecologische transitie en het stimuleren van duurzame groei.

Verder willen we Thierry Levintoff en Jean-Luc Heymans van harte bedanken voor hun belangrijke bijdragen in de afgelopen jaren. Hun toewijding wordt zeer gewaardeerd.

Met Aline Le Clef en Nathalie Guillaume als nieuwe leden van onze raad van bestuur is Realco klaar om zijn reis naar innovatie en duurzaamheid voort te zetten. We staan te popelen om samen te werken en nieuwe mijlpalen te bereiken in onze missie om een schonere, duurzamere wereld te creëren. Welkom, Aline en Nathalie, en bedankt, Thierry en Jean-Luc, voor jullie waardevolle steun.

Related posts