Na een rijke en intense ervaring te hebben opgedaan, vervoegt Victoria Blackman haar broer George aan het hoofd van het biotechbedrijf uit Louvain-La-Neuve om mee te werken aan zijn ontplooiing. Dertig jaar na zijn oprichting versterkt de wereldleider in hygiëneoplossingen op enzymenbasis zo zijn management, om een continue groei te ondersteunen en te voldoen aan de vraag van een markt die steeds ontvankelijker is voor zijn technologie.

Drie jaar nadat George Blackman aan het hoofd van Realco kwam te staan, komt zijn zus Victoria bij het familiebedrijf dat door hun vader Gordon is opgericht. De nieuwe CFO treedt in dienst in erg bijzondere en bemoedigende omstandigheden. Want negen maanden na de brand die de hele productieafdeling in de as zette, en in volle gezondheidscrisis, haalt Realco dit jaar een omzetcijfer dat hoger is dan dat van 2019!

“We zijn verheugd dat we onze CEO zo kunnen laten bijstaan door een CFO die altijd al het DNA van ons bedrijf heeft gekend”, vertelt Gordon Blackman, voorzitter van de Raad van Bestuur van Realco.

Na ervaring opgedaan te hebben bij Bank Degroof en Univercells, de specialist in de ontwikkeling van goedkope vaccins uit Charleroi, komt Victoria Blackman nu bij het team. Ze brengt een groot scala aan vaardigheden in corporate finance met zich mee: beheerscontrole, beheer van kasmiddelen, financiële analyse en planning, fondsenwerving en verwerving van zowel private als publieke financiering, op nationaal en internationaal niveau.


De vaardigheden van Victoria komen als geroepen, op een ogenblik waarop de markt als nooit tevoren ontvankelijk is voor onze enzymatische oplossingen, waarvan een grootschalige studie zopas de ongeziene doeltreffendheid bewees voor het verlengen van de houdbaarsheidsdatum van voedingsproducten.

Related posts